Home - Prison Escape

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Vind jij de weg naar de vrijheid?

25

acteurs

15000 m2

speelveld

3:00

uur durend

Bucketlist

experience

Mugshot

inbegrepen

25

acteurs

15000 m2

speelveld

180

uur durend

Bucketlist

experience

Mugshot

inbegrepen

Wat is Prison Escape?

Tijdens Prison Escape heb je 1 doel: ontsnappen!

Prison Escape is een interactieve theaterproductie boordevol game-elementen met een duur van 3 uur. De ervaring wordt neergezet door een fantastische cast in de spraakmakende gevangenis van Breda. Zodra je binnen de muren van het complex bent, dat vroeger diende als daadwerkelijke gevangenis, word je behandeld als een gevangene en kom je terecht in een wereld waar je échte leven even niet meer bestaat. Het is aan jou om te ontsnappen, maar vergis je niet, de bewakers zijn getraind en de honden staan klaar.

 

Meer info over de Beleving

De gevangenis

De gevangenis in Breda is een imposante locatie. Een gigantisch terrein gebouwd in de 19de eeuw en actief als echte gevangenis tot 2016. De gevangenis waar Prison Escape plaatsvindt staat bekend als een duistere en nare plek. Ontsnappen uit deze gevangenis is onmogelijk…

 

Meer info over Prison Escape

 

Groepen

Prison Escape is een uitermate geschikt bedrijfsevent. Zo kan je met maarliefst 100 personen tegelijkertijd meespelen en zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Tijdens deze theaterbeleving leer je je collega’s op een nieuwe manier kennen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Klik dan op de knop!

 

Bekijk de mogelijkheden

 

 

Durf jij het aan?

Lijkt het je gaaf om je onder te laten dompelen in de Koepelgevangenis vol met al haar verhalen en verschillende karakters? Denk jij te kunnen ontsnappen en daarmee ons leger aan bewakers te slim af te zijn? Twijfel dan niet langer en bestel je tickets via onderstaande knop!

Geef Prison Escape cadeau! Bestel Giftcard Ik ga de ontsnappingspoging wagen! Bestel Tickets
 Tickets
 Groepen