Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Q: “Hoe oud moet ik zijn om mee te doen?”
A: We werken met een minimale leeftijd van 18 jaar, geen uitzonderingen.

Q: “Met hoeveel personen moet ik minimaal deelnemen?”
A: Eén persoon. Je kan individueel deelnemen, mits je dit aandurft natuurlijk! Maar natuurlijk ook met z’n tweeën, drieën, of je hele vriendengroep, het kan allemaal.

Q: “Ik ben claustrofobisch, kan ik mee doen?”
A: Er zijn momenten waarop jij je in kleinere ruimtes kan bevinden. Je blijft altijd zelf in controle. Neem voor jouw gevangenisbezoek contact met ons op via het nummer dat op het ticket staat.

Q: “My Dutch is bad or non-existent. Can I still play the game?”
A: We’ve had non-Dutch participants before, and their feedback confirmed that their experience was far more challenging than the average player.
However, they enjoyed it despite this added obstacle, so if you like a challenge, don’t let language stop you! All actors do speak English when needed.

Q: “Word ik drie uur in een cel opgesloten?”
A: Nee! We sluiten je uiteraard geen drie uur op in een cel. De Prison Escape is een complete gevangenisbeleving waarbij je maar heel kort daadwerkelijk in een cel zit. Wij geven jou het gevoel dat je de hoofdrol speelt in gevangenisfilm of -serie.

Q: “Kan ik met mijn vriend(in) op cel geplaatst worden?”
A: Tijdens de Prison Escape ben je maximaal 15 minuten op cel met een ‘vreemde’ medespeler.  Dit is een wel-overwogen keuze waardoor de Prison Escape ervaring optimaal beleefd wordt. De rest van de 3 uur ben je uiteraard geheel vrij om je vriend(in) weer op te zoeken, mits deze nog te vertrouwen is

Q: “Is de Prison Escape geschikt als bedrijfsevent?”
A: Ja dit is zeker mogelijk! Op deze pagina kunt u een formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op de zakelijke pagina.

Q: “Waarom is de Prison Escape v.a. €64,50 per ticket geprijsd?”
A: We hebben alles uit de kast getrokken onze unieke beleving zo onvergetelijk mogelijk te maken. De Prison Escape is de enige in de wereld, speelt zich af in een echte gevangenis, duurt 3 uur en er zijn elke game 80 acteurs om de gevangenis tot leven te wekken. Wij denken dat deze bucketlist-experience de prijs meer dan waard is. Nog niet overtuigd? Check onze 700+ recensies op Facebook met een gemiddelde van 9.6.

Q: “Kan ik parkeren op het terrein?”
A: Nee, parkeren op het gevangenisterrein is helaas niet mogelijk. Kijk voor parkeerlocaties in de buurt op de website van Prettig Parkeren.

Q: “Kan ik tijdens de Prison Escape gebruik maken van het toilet?”
A: Ja dit is mogelijk, maar wel pas later in de beleving. We raden daarom aan om vooraf aan Prison Escape naar het toilet te gaan.

Q: “Ik zit in een rolstoel. Kan ik meedoen met Prison Escape?”
A: Helaas is de gevangenis, en in het verlengde daarvan de Prison Escape, niet rolstoelvriendelijk, en dus niet speelbaar met een rolstoel.

Q: “Zijn er andere data mogelijk waarop het spel gespeeld kan worden?”
A: Wij willen de Prison Escape zo vaak mogelijk organiseren.  Wil je gewaarschuwd worden als er nieuwe data bekend gemaakt worden? Je kunt hiervoor je e-mailadres achterlaten op de ticketpagina.

Q: “Ik ben zwanger, kan ik meedoen met de Prison Escape?”
A: Jazeker! Het spel kan op sommige momenten (licht) fysiek inspannend zijn. Je bent de baas over je eigen lichaam en we verwachten dat je zelf inschat wat je wel en niet aankan. Neem voor de het gevangenisbezoek contact met ons op via het nummer dat op het ticket staat.

Q: “Wij zijn met een groep. Kunnen wij korting krijgen?”
A: Bij Prison Escape doen wij helaas niet aan groepskortingen.

Share
Share on FacebookTweet about this on Twitter