Giftcard - Prison Escape

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Giftcard

De Prison Escape Giftcard is een tegoed voor een ticket Prison Escape Breda. De ontvanger kan de giftcard verzilveren voor een editie naar keuze!

Meer info

De Prison Escape Giftcard

In deze unieke Real Life Game zijn er 80 acteurs actief die de deelnemers het gevoel geven dat ze een echte gevangene zijn. Door op zoek te gaan naar hints, in gesprek te gaan met bewakers / gedetineerden en goed om je heen te kijken kan je de eventuele weg naar vrijheid vinden!

Deze giftcard geeft recht op deelname voor een Prison Escape editie naar keuze. Bij de prijs inbegrepen zit een giftcard, een uitleg over hoe je de kaart kan verzilveren en de verzendkosten! Uiteraard is de volledige giftcard gemaakt in de unieke Prison Escape style!

Let op: Deelname aan Prison Escape is enkel voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Deze giftcard is alleen geldig voor Prison Escape Breda.

 

 

Bestel Giftcard
 Tickets
 Groepen