Merchandise - Prison Escape

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Bajesklant

De kledinglijn voor de echte bajesklanten onder ons. T-shirt, sweaters en caps zijn nu beschikbaar. Hoogwaardig, zacht, passend en 100% katoen.

Bekijk het assortiment

T-Shirt

Dit toffe shirt zit als gegoten en reken er maar op dat je aangesproken gaat worden als je in de trein zit of door de supermarkt loopt. Dit shirt is een échte conversation-starter! Het shirt is unisex en kan door iedere Bajesklant gedragen worden.

Sweater

Deze sweater met perfecte pasvorm zit heerlijk! Perfect voor de iets koudere periode of voor als je Bajesklant t-shirt even in de was zit.

Cap

Zodra je ontsnapt bent naar een tropisch eiland en met je voetjes in het water loopt helpt deze cap perfect tegen de warme zon op je hoofd. Aan de binnenkant van de cap zitten unieke details van de Koepelgevangenis die het bekijken waard zijn!

Durf jij het aan?

Lijkt het je gaaf om je onder te laten dompelen in de Koepelgevangenis vol met al haar verhalen en verschillende karakters? Denk jij te kunnen ontsnappen en daarmee ons leger aan bewakers te slim af te zijn? Twijfel dan niet langer en bestel je tickets via onderstaande knop!

Geef Prison Escape cadeau! Bestel Giftcard Ik ga de ontsnappingspoging wagen! Bestel Tickets
 Bel me nu
 Tickets
 Groepen