Tickets - Prison Escape

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Eerst nog vragen?

Te gek dat je een ontsnappingspoging wilt wagen! Maar echte boeven zitten natuurlijk ook wel eens met een vraag.

Lees onze FAQ Chat met ons

Meest gestelde vragen

Mag ik mijn telefoon bij me houden?

Nee, dit is niet toegestaan. Omwille van de beleving is het van belang dat je geen idee van tijd of de buitenwereld hebt. We dompelen je 3 uur lang onder in een filmische beleving. Als het om wat voor reden bittere noodzaak is dat je tijdens de beleving bereikbaar blijft kun je contact opnemen met onze klantenservice via +31 85 0653268.
Zij kunnen je bij wijze van uitzondering toestemming verlenen.

Met hoeveel personen kan ik deelnemen?

Prison Escape kun je beleven vanaf één persoon. Je kunt ook met z’n tweeën, drieën, of je hele vriendengroep een ontsnappingspoging wagen!
Het maximale aantal spelers per spel is 420!

Word ik drie uur in een cel opgesloten?

Nee hoor, we sluiten je geen drie uur op in een cel. Prison Escape is een complete gevangenisbeleving waarbij je slechts een kwartier echt op cel zit. Daarna begint de beleving en ga je op zoek naar een passende verhaallijn. Wij geven jou het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een gevangenisfilm of -serie, het is belangrijk dat jij de interactie aangaat met de acteurs.

Alle vragen

Prison Escape voor groepen

Prison Escape is een geweldige activiteit om als organisatie, afdeling of team te ervaren.

Meer info

Blijf op de hoogte van nieuwe data!

Laat je e-mailadres achter en je hoort als eerste wanneer er nieuwe speeldata online komen.

Ticketshop

Geen geschikt speelmoment in Breda? We organiseren Prison Escape ook in Doetinchem! Ook organiseren we Prison Escape Online.

 Bel me nu
 Tickets
 Groepen