Tickets - Prison Escape

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Eerst nog vragen?

Te gek dat je een ontsnappingspoging wilt wagen! Maar echte boeven zitten natuurlijk ook wel eens met een vraag.

Lees onze FAQ

Meest gestelde vragen

Mag ik mijn telefoon bij me houden?

Nee, dit is niet toegestaan. Omwille van de beleving is het van belang dat je geen idee van tijd of de buitenwereld hebt. We dompelen je 3 uur lang onder in een filmische beleving. Als het om wat voor reden bittere noodzaak is dat je tijdens de beleving bereikbaar blijft kun je contact opnemen met onze klantenservice via +31 85 0653268.
Zij kunnen je bij wijze van uitzondering toestemming verlenen.

Is Prison Escape een Escape Room?

Prison Escape is géén Escape Room. Verwacht geen complexe puzzles of sloten die opengemaakt moeten worden. Prison Escape is een interactieve filmische beleving waarbinnen 110 spelers en 30 acteurs met elkaar spel maken. Er zijn meerdere verhaallijnen (en escapes) te ontdekken en te volgen. Pro actief de interactie opzoeken met de acteurs en de medespelers is de sleutel!

Met hoeveel personen kan ik deelnemen?

Prison Escape kun je beleven vanaf één persoon. Je kunt ook met z’n tweeën, drieën, of je hele vriendengroep een ontsnappingspoging wagen!
Het maximale aantal spelers per spel is 420!

Alle vragen

Prison Escape voor groepen

Prison Escape is een geweldige activiteit om als organisatie, afdeling of team te ervaren.

Meer info

Blijf op de hoogte van nieuwe data!

Laat je e-mailadres achter en je hoort als eerste wanneer er nieuwe speeldata online komen.

Ticketshop

Wat gaaf dat je Prison Escape wilt beleven! Onze shows maken gebruik van unieke locaties. Deze gevangenis is tijdelijk ingezet als een veilige opvang voor vluchtelingen. Hierdoor is Prison Escape Breda momenteel inactief, maar niet getreurd!


Dit jaar openen wij de poorten van het voormalige Pieter Baan Centrum in Utrecht! De meest spectaculaire Prison Escape tot nu toe! Ben jij erbij? Tickets vind je hier.

Tickets Utrecht
 Tickets
 Groepen