Home - Prison Escape

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Kun jij ontsnappen uit de kruisberg gevangenis van Doetinchem?

25

acteurs

20000 m2

speelveld

3:00

uur durend

Bucketlist

experience

Mugshot

inbegrepen

25

acteurs

20000 m2

speelveld

180

uur durend

Bucketlist

experience

Mugshot

inbegrepen

Wat is Prison Escape?

Prison Escape is een Real Life Game boordevol experience-elementen waarin we je het gevoel geven dat je een echte gevangene bent. We hebben de leegstaande Kruisberg gevangenis omgetoverd tot een werkende gevangenis waarin bewakers en camera’s je vanuit alle hoeken in de gaten houden. Zodra je deze harde wereld betreedt laat je jouw vertrouwde leventje achter en verander je in niets dan een nummer. Het is aan jou om weg te komen, maar vergis je niet! De muren zijn torenhoog, de bewakers hebben ogen in de rug en zelfs je medegevangenen zijn niet te vertrouwen.

 

Meer info over de Beleving

De Kruisberg

De ervaring speelt zich af in de Kruisberg gevangenis in Doetinchem, een monumentaal pand met een rijke historie. De Kruisberg deed dienst als actieve gevangenis van 1866 tot 2014. Als je het imposante gebouw ziet, heb je het gevoel dat je op de rand van de samenleving staat. De bossen en uitgestrekte velden om het complex heen lonken naar gevangenen die dromen van ontsnappen.

 

Meer info over Prison Escape

 

Groepen

Prison Escape is een uitermate geschikt bedrijfsevent. Zo kan je met maarliefst 130 man tegelijkertijd meespelen en zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op de knop!

 

Bekijk de mogelijkheden

 

 

Beoordelingen

DURF JIJ HET AAN?

Lijkt het je gaaf om je onder te laten dompelen in de Kruisberggevangenis vol met al haar verhalen en verschillende karakters? Denk jij te kunnen ontsnappen en daarmee onze 25 bewakers te slim af te zijn? Twijfel dan niet langer en bestel je tickets via onderstaande button!

Geef Prison Escape cadeau! Bestel Giftcard Ik ga de ontsnappingspoging wagen! Bestel Tickets
 Tickets
 Groepen