Veelgestelde vragen - Prison Escape Online

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen aan Prison Escape Online?
Internet, een headset, afgesloten (donkere) ruimte, en een goedwerkende webcam.
En natuurlijk een gezonde dosis enthousiasme.
Met hoeveel mensen kan ik meedoen aan Prison Escape Online?

Je kan deelnemen met maximaal 7 deelnemers per gameslot. Het meest ideale groepsgrootte is 5. Iedereen kan het beste een eigen computer / laptop gebruiken voor een optimale ervaring.

Vanaf welke leeftijd is Prison Escape Online geschikt?

Prison Escape Online is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar of ouder.

Kan ik Prison Escape Online als teambuildingsactiviteit organiseren?

Absoluut! Je kan samen met je collega’s Prison Escape Online ervaren. We krijgen van veel zakelijke deelnemers te horen dat dit een toffe manier is om in ’thuiswerktijden’ toch het gevoel te krijgen samen te zijn en als team aan de slag te gaan!

Moet je Prison Escape Online apart van elkaar spelen?

Ja, iedere deelnemer kan spelen vanuit zijn of haar eigen huis vanachter zijn of haar eigen PC / laptop. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld met 2 personen achter de PC / laptop plaats te nemen maar voor de meest optimale ervaring raden we je aan om allemaal vanuit een persoonlijke ruimte mee te doen.

Hoe lang duurt Prison Escape Online?

Prison Escape Online duurt 60 minuten! We vragen van al onze deelnemers om 15 minuten van tevoren in te loggen.

Kan ik deze beleving in het Engels ervaren?

Jazeker kan dit! In het bestelproces van de groepstickets kan je aangeven dat je de beleving in het Engels wilt ervaren. Onze acteurs & systemen zullen dan volledig Engelstalig zijn. Ook hebben we een Engelstalige website. Klik op deze link om er direct naar toe te gaan.

In de toekomst willen we graag meerdere talen toevoegen aan de beleving zodat mensen van over de wereld kunnen proberen om gedetineerde Koblenko te bevrijden.

Welke browser moet ik gebruiken?

We raden je aan om gebruik te maken van Google Chrome of Microsoft Edge. We maken tijdens de beleving gebruik van Google Hangout. Dit programma werkt vlekkeloos op de meeste browsers maar het is goed om een half uur voor spelaanvang te controleren of je met je browser verbinding kan maken.

Wat voor een hardware heb ik nodig om Prison Escape Online mee te maken?

We raden je aan om deze ervaring te doen op een PC of laptop. Het kan ook ervaren worden op een iPad of een telefoon maar dat heeft niet de voorkeur. Zorg dat je een webcam en headset hebt voor een optimale speelervaring.

Wat voor een internetsnelheid heb ik nodig voor deze ervaring?

Met een webcam Prison Escape Online meemaken kan met 2 MBps downloadsnelheid en 0,5 MBps upload snelheid.
Je checkt je snelheid hier: www.speedtest.nl. Met een betere internetverbinding heb je een betere ervaring.

Waar kan ik de ervaring het beste mee vergelijken wat betreft de techniek?

Tijdens de beleving maken we gebruik van videostreaming software die direct in een videochat omgeving gezonden wordt. Als je Skype, Google Hang-Outs of Zoom goed kan gebruiken dan kan je onze ervaring ook vlekkeloos ervaren.