Voor bedrijven - Prison Escape Online

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Groepen

Prison Escape is dé teambuildingsactiviteit om als organisatie, afdeling of groep te ervaren. Scroll naar beneden en laat je gegevens achter, we vertellen je graag vrijblijvend meer over Prison Escape Online!

Lees verder Offerte aanvragen

112

deelnemers per uur

1

uur durend

16 +

Minimum leeftijd

30000 +

zakelijk meegespeeld

112

deelnemers per uur

1

uur durend

16 +

Minimum leeftijd

30000 +

zakelijk meegespeeld

EEN UITZONDERLIJKE GROEPSACTIVITEIT

Gedurende 60 minuten zullen jullie je in een online omgeving begeven waarbij verschillende acteurs ervoor zorgen dat jullie ondergedompeld worden in een andere wereld. Communicatieve vaardigheden en uitmuntende samenwerking zullen zorgen voor een eventuele ontsnapping van de vastzittende gevangene.

ÉÉN GEZAMENLIJK EINDDOEL

Prison Escape Online is een uniek teambuilding event waarbij er samen gewerkt moet worden om het einddoel te behalen: het laten ontsnappen van een gevangene. Deelname staat garant voor een geweldige ervaring die het teamgevoel onder de collega’s zal stimuleren en bevorderen.

Deze bedrijven gingen je voor!

LEARNINGS VOOR JOU EN JE TEAM

Wij leveren een op maat gemaakte ervaring voor jouw team waarbij live contact met acteurs zorgt voor een passend en groeiend uitdagingsniveau. Prison Escape Online is dus veel meer dan alleen een leuk online teamuitje. Voor elke groepssamenstelling wordt er communicatie op maat toegepast en gekeken naar de unieke situaties die ontstaan om jullie team uit te dagen en de meest bijzondere ervaring te geven.

De spanning, verrassing en sensatie die bij het spelplezier komen kijken leidt tot authentiek gedrag van elke deelnemer. Dit is een kans om opnieuw of verdiepend je collega’s te leren kennen. Door de samenwerking die vereist is om het doel te bereiken worden verschillende competenties en talenten van verschillende type mensen blootgesteld.

Tijdens een spel kan je er zomaar achter komen dat de normaal gesproken verlegen collega nu de (ietwat verdachte) onderhandelingen opmerkelijk soepel afhandelt.

Als team kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Deze kunnen opgelost worden door samen te werken en elkaars krachten op de juiste manier op het juiste moment in te zetten. Door de oneindige mogelijkheden in de fictieve wereld van Prison Escape Online ontstaan er bizarre en wonderlijke situaties waar je in het moment moet reageren. Door ad hoc nieuwe plannen, ideeën en oplossingen te creëren neem je controle over de operatie en werken jullie samen aan een uniek verhaal waar je zelf de hoofdrol in vervult!

  • Perfect voor teambuilding!
  • Ervaring kan vanuit huis.
  • Groepsfoto naderhand.
  • Beschikbaarheid op dinsdag tot en met zondag.
  • Betaling kan via factuur.
  • 98+ deelnemers per uur.
  • 1000+ deelnemers per dag.
  • Inclusief toffe voorbeleving.
  • Meerdere acteurs in de beleving.

Ik wil met mijn collega's Prison Escape Online ervaren!

Mooi om te lezen dat je enthousiast bent geworden over onze online beleving! Prison Escape Online wordt georganiseerd op vaste dagen. Een overzicht van de beschikbare games vind je in de ticketshop.

De beleving is geschikt voor groepen van 2-7 personen per spel en kan door meer dan 800 personen per dag worden ervaren.

We vertellen je graag meer over deze online ervaring! Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord: +31 (0)85 065 32 68

CONTACTFORMULIER VOOR GROEPEN!

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op!