Tickets - Prison Escape Online

Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 85 065 32 68

Heb je nog vragen?

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in Prison Escape Online! Heb je een vraag? Bekijk dan even onze veelgestelde vragen! Staat jouw vraag er niet bij? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Chat met ons
Veelgestelde vragen
Zakelijke boeking per factuur

Meest gestelde vragen

Met hoeveel mensen kan ik meedoen aan Prison Escape Online?

Je kan deelnemen met maximaal 7 deelnemers per gameslot. Het meest ideale groepsgrootte is 5. Iedereen kan het beste een eigen computer / laptop gebruiken voor een optimale ervaring.

Moet je Prison Escape Online apart van elkaar spelen?

Ja, iedere deelnemer kan spelen vanuit zijn of haar eigen huis vanachter zijn of haar eigen PC / laptop. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld met 2 personen achter de PC / laptop plaats te nemen maar voor de meest optimale ervaring raden we je aan om allemaal vanuit een persoonlijke ruimte mee te doen.

Hoe lang duurt Prison Escape Online?

Prison Escape Online duurt 60 minuten! We vragen van al onze deelnemers om 15 minuten van tevoren in te loggen.

Alle vragen

De prijs per groepsticket is €199,-, dit is inclusief 9% btw. Er zijn meerdere groepstickets per tijdstip te boeken. Een groepsticket geeft toegang voor maximaal 7 personen.

Ticketshop