Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, , of bellen naar

Prison Escape Training

Train je team als Netflix-helden in een geweldige remote ervaring!

Prison Escape Training bestaat uit drie basiselementen:

  • Een professionele training onder leiding van een ervaren trainer
  • Een unieke spelsimulatie waaraan teamleden van over de hele wereld kunnen deelnemen
  • Live begeleiding vanuit een echte, verlaten gevangenis door de beste trainingsacteurs

Heldendaden meenemen naar de praktijk

Prison Escape Training is meer dan alleen een HR- of teambuilding-training. Het voelt alsof jij, met je team, de held bent in je eigen Netflix-serie. Door bewakers om te kopen, beveiligingssystemen te hacken, alarmen in te schakelen en vluchtroutes te bepalen, ervaren teamleden een unieke en spannende ervaring.

De ervaring is daadwerkelijk uniek omdat de acties van de deelnemers direct invloed hebben op het verhaal dat zij beleven. Dit betekent dat alle verhalen en trainingen op maat gemaakt zijn en daarmee per definitie uniek. Onze visie is om helden te creëren, zodat jouw medewerkers hun heldendaden meenemen naar de praktijk.

Ontsnappen uit de gevangenis

Het doel van onze spelsimulatie is duidelijk: ontsnappen uit de gevangenis. En niet als individu, maar als team. Door samen te werken en elkaars vaardigheden in te zetten, moeten jouw professionals een onschuldige man uit de gevangenis bevrijden.

Onze fictieve wereld biedt deelnemers de mogelijkheid om te oefenen met situaties die ze ook in het dagelijks leven tegenkomen, zoals samenwerken met collega’s, leiding geven aan een team en knopen doorhakken.

Zelfs als je moeite hebt met het oppakken van de telefoon, biedt onze simulatie talloze leermogelijkheden.

Onze trainer analyseert het gedrag van deelnemers en helpt het team bewust te worden van hun gedrag, valkuilen en groeimogelijkheden na de simulatie.

Ontdek hoe onze training alle leerdoelen van jouw organisatie kan behalen.

Neem contact op

Contact