Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 850 65 32 68

Groepen

Prison Escape is dé teambuildingactiviteit om als organisatie, afdeling of groep te ervaren.

Lees verder

125

per game

201000 +

zakelijk meegespeeld

50 / 50

Vrouw / Man verdeling

30 jaar

Gem. leeftijd

18 +

Minimum leeftijd

125

per game

201000 +

zakelijk meegespeeld

50 / 50

Vrouw / Man verdeling

30 jaar

Gem. leeftijd

18 +

Minimum leeftijd

EEN UITZONDERLIJKE GROEPSACTIVITEIT

Gedurende drie uur zullen jullie je in een wereld begeven waarin meer dan 25 acteurs ervoor zorgen dat alle deelnemers betrokken raken en opgaan in het leven van een echte gevangene! Jullie zullen elkaar, maar vooral jezelf, opnieuw leren kennen. Binnen de muren van de gevangenis staat samenwerken centraal! Heb je de mogelijkheid om alleen verder te gaan, laat je je collega’s dan achter of neem je ze mee in de ontsnapping? Je weet nooit wie je kan vertrouwen.

ÉÉN GEZAMENLIJK EINDDOEL

Prison Escape is een uniek teambuilding event waarbij er samen gewerkt moet worden om het einddoel te behalen: ontsnappen. Deelname staat garant voor een geweldige ervaring die de onderlinge verstandhouding onder de collega’s zal stimuleren en bevorderen. Prison Escape zal nog lang hét gespreksonderwerp zijn op het kantoor.

Wil jij met jouw organisatie dit unieke teamuitje beleven?
Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met jou op om je inzicht te geven in alle mogelijkheden voor jouw teamuitje! Of bel ons direct via +31 (0)85 065 32 68.

 • Teambuilding
 • Mugshot / groepsfoto's
 • Voor kleine en grote groepen
 • Betaling middels factuur
 • Speelmomenten op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
 • Exclusief spel mogelijk
 • Horeca partners
 • Persoonlijk contact & begeleiding
 • Een jaar vooruit plannen
 • Vaste start- en eindtijden
 • Kaarten reserveren mogelijk

Bedrijven die hebben meegespeeld

Meer dan 1200 bedrijven hebben inmiddels al Prison Escape ervaren waaronder

Tickets bestellen

Prison Escape wordt georganiseerd op vaste dagen, een overzicht van de beschikbare shows vind je in de ticketshop. In contact met je accountmanager kan je een speellijst met mogelijkheden voor het gehele jaar ontvangen.

De beleving is geschikt voor groepen van 1-125 personen per spel, kan door 600 personen per dag worden ervaren en staat garant voor een onvergetelijke dag!

Het is mogelijk om een reservering te plaatsen voor een editie naar keuze. Je hoeft later pas het definitieve aantal deelnemers aan ons door te geven.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard is bellen ook mogelijk via: +31 (0)85 065 32 68

CONTACTFORMULIER BEDRIJVEN/GROEPEN

Na invullen van onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Durf jij het aan?

Lijkt het je gaaf om je onder te laten dompelen in het Voormalig Pieter Baan Centrum vol met al haar verhalen en verschillende karakters? Denk jij te kunnen ontsnappen en daarmee onze 25 bewakers te slim af te zijn? Twijfel dan niet langer en bestel je tickets via onderstaande button!

Meer leren over de mogelijkheden voor jouw groep of bedrijf? Zakelijke aanvraag Ik ga de ontsnappingspoging wagen! Bestel tickets