Prison Escape Logo

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat onze site werkt zoals wij hem hebben bedoeld. Gebruik een andere browser, bijvoorbeeld op je telefoon. Je kan ook altijd contact opnemen via onze chat, info@prisonescape.nl, of bellen naar +31 850 65 32 68

Leestijd 1 - 2 minuten

Ben jij een ontsnapte held en ben je helemaal weggeblazen door het concept? Verlang je om terug te keren naar de gevangenis en anderen net zo´n gave tijd te geven als die je zelf beleefd hebt? In het najaar gaat onze productie groeien. Om dit op een duurzame manier te doen willen we het team vergroten. Dus zijn we op zoek naar jou!

Uitvoerend Producent

Ben jij een echt organisatietalent die elke show week tot een succes maakt? Werk je graag met gepassioneerde professionals en ben je een sterke leider? Misschien is Uitvoerend producent dan wat voor jou!

Bekijk de vacature!

Logistiek coördinator

Ben jij de spil in het waarborgen van de logistieke stromen voor, tijdens en na de shows van Prison Escape? Dan beschik jij over de juiste vaardigheden voor Logistiek coördinator!

Bekijk de vacature!

Spelcoördinator Nomaden

Zorg jij voor goede groepsdynamiek binnen een professionele cast? Kan je snel schakelen en zit je horloge praktisch vergroeid aan je pols? Klinkt alsof je de ideale kwaliteiten hebt voor Spelcoördinator Nomaden!

Bekijk de vacature!

Logistiek Medewerker

Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Heb je oog voor detail en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat alles op de juiste plek staat voor een vlekkeloze uitvoering? Dan beschik jij over de juiste vaardigheden voor Logistiek Medewerker!

Bekijk de vacature!

Inbound Verkoper

Wil jij toekomstige helden over de streep trekken? Ben jij het levende contactpunt aan de start en het einde van de klantreis? Dan zijn wij aan je verkocht!

Bekijk de vacature!


Nog een artikel lezen?

Durf jij het aan?

Lijkt het je gaaf om je onder te laten dompelen in het Voormalig Pieter Baan Centrum vol met al haar verhalen en verschillende karakters? Denk jij te kunnen ontsnappen en daarmee onze 25 bewakers te slim af te zijn? Twijfel dan niet langer en bestel je tickets via onderstaande button!

Meer leren over de mogelijkheden voor jouw groep of bedrijf? Zakelijke aanvraag Ik ga de ontsnappingspoging wagen! Bestel tickets